Hesabını silme
Son güncelleme: 28 Ağustos 2026
Uygulamadan
AWYA uygulamasında Profil → Ayarlar → Hesabı sil yolunu izleyerek hesabını doğrudan silebilirsin. Silme işlemi onayından sonra başlar.
Uygulamaya erişemiyorsan
Telefonunu değiştirdiysen veya uygulamayı sildiysen, destek@awya.app adresine hesabına kayıtlı telefon numarasından ulaşılabilecek bir iletişim bilgisiyle yazman yeterli. Talebi doğruladıktan sonra 30 gün içinde sonuçlandırırız.
Kimliğini doğrulayamadığımız talepleri işleme alamayız. Bu, başkasının senin hesabını sildirmesini engellemek içindir.
Ne silinir
- Profilin (takma ad, doğum yılı, cinsiyet, şehir, ilgi alanları)
- Telefon numaran ve doğrulama kayıtların
- Eşleşmelerin ve gönderdiğin mesajlar
- Görüşme geçmişin
- Maske ayarların
Ne bir süre daha tutulur
Kötüye kullanımı önlemek ve diğer kullanıcıları korumak amacıyla, hakkında yapılmış bildirimler ve hesabın yasaklanmasına ilişkin kayıtlar hesap silindikten sonra da sınırlı bir süre saklanabilir. Ayrıca yasal saklama yükümlülüğüne tabi kayıtlar (varsa) ilgili süre boyunca tutulur.
Bunlar dışındaki verilerin silinir ve geri getirilemez.
Sorularin için
destek@awya.app — ayrıca Gizlilik Politikası sayfasına bakabilirsin.